Districts Jeugd Kampioenschappen 2014

Districts Jeugd Kampioenschappen voor alle jeugdleden!
In alle vijftien districten worden in het voorjaar Districts Jeugd Kampioenschappen (DJK) georganiseerd. Deze kampioenschappen zijn bestemd voor alle jeugdleden in het district. De winnaars in de diverse leeftijdscategorieën mogen zich een heel jaar lang Districts Jeugd Kampioen noemen! Ook Kiki Bertens en Robin Haase hebben deze titel ooit in de wacht gesleept.
Voor trainers, ouders en belangstellenden zijn de DJK een mooie gelegenheid om het jeugdtennis in het eigen district te bekijken en de spelers aan te moedigen.

Voor wie?
Alle kinderen die lid zijn van een vereniging en het leuk vinden om een toernooi te spelen, mogen deelnemen aan de DJK. De volgende leeftijdscategorieën worden bij de DJK gespeeld:

Tips voor verenigingen en trainers
Om een geslaagd DJK te kunnen organiseren, vragen wij verenigingen en trainers de kinderen te enthousiasmeren. Hoe kunt u dat doen:

  • Alle verenigingen ontvangen een aankondiging van de DJK. Bij deze aankondiging worden ook flyers meegestuurd. Deze flyers kunt u uitdelen aan de kinderen van uw vereniging, bijvoorbeeld tijdens de training of een evenement.
  • Op de verenigingswebsite kunt u een bericht plaatsen met een aankondiging van de DJK en een link naar het inschrijfformulier.
  • Alle trainers ontvangen een aankondiging per mail. Wij vragen de trainers om de kinderen tijdens de training enthousiast te maken en in te schrijven voor de DJK.

Op het KNLTB afhangbord (voormalig JIBA), Facebook (facebook.com/bondsjeugdopleiding) en de website van de KNLTB kondigen wij de DJK aan.

Download
Download hier de banner voor de verenigingswebsite

Ook zijn er flyers beschikbaar voor de diverse districten: Centraal Brabant, Den Haag, Friesland, Gelderland, Groningen/Drenthe, IJmond, Leiden, Limburg, Noord-Holland Noord, Oost-Brabant, Overijssel, Rotterdam, Utrecht, West-Brabant en Zeeland.

Speeldata en inschrijven
De speeldata, het inschrijfformulier en meer informatie over de DJK vind je door hieronder op het betreffende district te klikken.

Regio Midden
Utrecht
Gelderland
In Gelderland worden op 5 locaties kwalificaties gespeeld bij JRT*:
TC Groenlo(Achterhoek)
TV Huissen(Arnhem)
TC Sprenkelaar (Apeldoorn)
TC Strokel (Harderwijk)
TC Groenendaal (Tiel)

Regio Noordoost
Friesland
Groningen/Drenthe
Overijssel

Regio Noordwest
IJmond
Leiden
Noord-Holland Noord
In Noord-Holland Noord worden op drie locaties kwalificaties gespeeld bij JRT*:
Wijdewormer
Heemskerk
Den Helder

Regio Zuid
Centraal-Brabant
Limburg
Oost-Brabant

Regio Zuidwest
Den Haag
Rotterdam
West-Brabant
Zeeland

Kampioenschappen