MijnKNLTB app

Aan de vooravond van de start van de voorjaarscompetitie is de nieuwste versie van de gratis app MijnKNLTB beschikbaar gekomen.

Wat is nieuw in versie 4.1?
- Werkt nu met het nieuwe kernsysteem van de KNLTB.
- Rating-gegevens lopen weer één-op-één met ServIT.
- Het toevoegen en verwijderen van meerdere competitieteams is nu weer mogelijk gemaakt.

Helaas zijn nog niet alle gegevens beschikbaar voor de App. We streven er naar om de oude functionaliteiten zo snel mogelijk weer beschikbaar te maken. Momenteel zijn er nog geen partij-resultaten te zien. Ook zijn nog niet alle toernooiresultaten sinds december ingevoerd. Hierdoor is niet voor iedereen de rating actueel. Verder gaan we het zoeken naar namen eenvoudiger maken.

LET OP: LEES ONDERSTAANDE INFORMATIE AANDACHTIG!
Na update van de app staan in de app nog uw oude MijnKNLTB wachtwoordgegevens. U moet dus inloggen met uw bondsnummer en wachtwoord dat u begin januari door de KNLTB per mail is toegestuurd. Het inloggen hoeft alleen bij het eerste gebruik van de app te gebeuren.

Heeft u inmiddels dat wachtwoord gewijzigd, gebruik dan uiteraard die gegevens. Zijn de inloggegevens van de mail van januari niet meer beschikbaar, ga dan naar de volgende website: https://services.mijnknltb.nl/. Hier kunt u uw wachtwoord herstellen.

In het geval u na het herstellen van uw wachtwoord niet direct respons krijgt, betekent dat naar alle waarschijnlijkheid dat uw huidige e-mailadres niet meer overeenkomt met de gegevens die de KNLTB van u heeft. Om dit op te lossen, neem a.u.b. contact op met de ledenadministrateur van uw vereniging. Na aanpassing van uw gegevens, kunt u het nogmaals proberen.

Android en Windows
Ook voor Androidgebruikers is er sinds eind maart een update beschikbaar. Helaas is er geen MijnKNLTB app voor Windows.