Van der Meer en Smit in eindstrijd

Nick van der Meer en Jasper Smit staan in de finale van de KNLTB NRT Masters in Raalte. Ook in het vrouwentoernooi staan de nummers één en twee van de plaatsingslijst in de eindstrijd.

De als eerste geplaatste Van der Meer schakelde de nummer vier van de plaatsingslijst, Sander Arends, uit. Het werd 6-3 en 6-1 voor de titelverdediger. Smit, de nummer twee van de plaatsingslijst, was met dezelfde cijfers te sterk voor Jesse Timmermans.

In het vrouwentoernooi maakt Danielle Harmsen ook nog steeds kans op titelprolongatie. Ze won met 6-3 en 6-4 van de als derde geplaatste Nicole Thyssen. In de eindstrijd neemt Harmsen het op tegen Olga Kalyuzhnaya. De nummer één van de plaatsingslijst won met 7-6 (2) en 6-4 van Inger van Dijkman.

De finale in het vrouwentoernooi is een herhaling van de eindstrijd van vorig jaar. Harmsen versloeg Kalyuzhnaya met 6-4 en 6-1.