Partijresultaten terug in MijnKNLTB app

Met ingang van vandaag zijn de individuele partijresultaten weer te bekijken in de MijnKNLTB app.

Nu de Voorjaarscompetitie voor de deur staat, heeft de KNLTB in de veelgebruikte MijnKNLTB app de individuele partijresultaten weer beschikbaar gemaakt. Voor gebruikers is het nu weer mogelijk om de detailinformatie van hun eigen gespeelde partijen en die van anderen te bekijken.

Daarnaast is er vanaf nu extra informatie beschikbaar bij het zoeken op personen in de app. Zo is van iedere persoon ook de voornaam en de vereniging waar hij of zij lid van is te zien. Tot slot zijn de gegevens van alle captains van de competitieteams weer zichtbaar.

Overige functionaliteiten

De gratis MijnKNLTB app kent nog een aantal andere voor tennissers handige functionaliteiten:

  • Volg competitieteams om zo op de hoogte te blijven van de standen in de verschillende poules.
  • Bekijk de speelprogramma’s van alle competitieteams.
  • Bekijk de speelsterkte van alle tennissers in Nederland en bekijk hun competitie- en toernooiresultaten.
  • Deel de gegevens die binnen de app te vinden zijn via social media.

MijnKNLTB account noodzakelijk

Om alle functionaliteiten van de app te gebruiken, heb je een MijnKNLTB account nodig. Indien je deze nog niet hebt, dan kun je die hier aanvragen. Mocht je jouw MijnKNLTB gegevens zijn vergeten dan kun je via deze pagina een nieuw wachtwoord aanvragen.

Download de app!

De app is gratis beschikbaar voor gebruikers van mobiele telefoons met een iOS of Android besturingssysteem. Klik hier om de MijnKNLTB app voor iOS te downloaden en hier voor het downloaden van de app voor Android.