Speeldata Voorjaarscompetitie 2016 bekend!

De data voor de Voorjaarscompetitie 2016 staan online! De competitie begint op maandag 4 april en duurt tot en met zondag 5 juni. Op 12 juni is de laatste inhaaldag. 

In het complete speelschema staan alle data waarop er tijdens de Voorjaarscompetitie getennist wordt. De Verenigingscompetitieleider van iedere tennisvereniging kan van 16 november tot en met 10 december ploegen aanmelden bij de KNLTB. Wil jij ook meedoen? Meld je dan aan bij je club! Heb je nog geen team om competitie mee te spelen, maar wel belangstelling om mee te doen? Neem dan contact op met de Verenigingscompetitieleider van je vereniging. Mogelijk zijn er nog ploegen die op zoek zijn naar een nieuwe teamgenoot.

Competitiezoeker

De KNLTB heeft een zeer divers competitieaanbod. Met meer dan 300 vormen die worden gespeeld op districts, regionaal en landelijk niveau, op iedere dag van de week, voor iedere leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Via de KNLTB Competitiezoeker kun je het competitieaanbod binnen de Voorjaarscompetitie 2016 bekijken. Via de competitiezoeker krijg je een duidelijk overzicht van de competities die er op jouw vereniging kunnen worden gespeeld. Je kunt het aanbod bovendien filteren op leeftijdscategorie, speelperiode, speeldag en gewenste teamopbouw (mannen, vrouwen of gemengd). 

Wil je de competitiezoeker meteen gebruiken? Vul dan hieronder je verenigingsnaam in voor een overzicht van het competitieaanbod op jouw vereniging.

Grootste competitie ter wereld

Spelen in teamverband geeft de tennissport een extra dimensie en zorgt over het algemeen voor een snellere ontwikkeling van tennissers.

De competitie zorgt daarnaast voor veel sfeer en gezelligheid op de club! Niet voor niets spelen er in Nederland zo'n 200.000 KNLTB leden competitie. Hiermee is de Voorjaarscompetitie zelfs een van de grootste competities ter wereld.

Meer informatie over de Voorjaarscompetitie vind je elders op onze website,