LTC Lisse gastheer finales Eredivisie Dames, Gemengd 35+ en Heren 35+

De play-offs voor de Eredivisie Dames en de strijd om het landskampioenschap Gemengd 35+ en Heren 35+ worden komend weekeinde gespeeld op het park van L.T.C. Lisse.

De strijd om het landskampioenschap bij de dames gaat dit jaar tussen L.T.C. Zee en Duin (Katwijk aan Zee), L.T.C. De Schelde (Vlissingen), A.L.T.C. D.D.V. (Amsterdam) en L.T.C. Leeuwenbergh (Den Haag). Op zaterdag 18 juni speelt L.T.C. Zee en Duin tegen L.T.C. De Schelde en A.L.T.C. D.D.V. tegen L.T.C. Leeuwenbergh. De winnaars van deze wedstrijden spelen op zondag 19 juni tegen elkaar om de landstitel.

Landskampioenschap Gemengd 35+ en Heren 35+

Op zaterdag 18 juni zullen ook de halve finales voor het landskampioenschap Gemengd 35+ gespeeld worden in Lisse. T.V. Presikhaaf (Arnhem) neemt het op tegen R.T.C. De Laak (Rheden) en T.V. De Boskoop treft De Witte Raven (Ravenstein). De winnaars van deze wedstrijden spelen op zondag 19 juni tegen elkaar in de finale.

Daarnaast zijn op zaterdag 18 juni de halve finales voor het landskampioenschap Heren 35+ in Lisse. Deze gaan tussen T.V. Presikhaaf (Arnhem) en Bastion Baselaar (Rosmalen) en tussen T.V. Mijdrecht en L.T.C. De Munnik (Leiderdorp).

L.T.C. Lisse is dit jaar weer organisator van de spannende finalestrijd. Het evenement staat garant voor twee dagen toptennis van nationaal niveau. Entree is gratis.

Op zaterdag worden de halve finales gespeeld en op zondag de finales. De wedstrijden beginnen om 11.00 uur.