Sijsling verliest in twee tiebreaks op Ricoh Open

Igor Sijsling is in de tweede ronde van de Ricoh Open in Rosmalen uitgeschakeld. De Amsterdammer verloor in twee sets van de als derde geplaatste Ivo Karlovic.

Sijsling, met een wildcard toegelaten tot het hoofdtoernooi in Rosmalen, verloor met 7-6 (4) en 6- van de 37-jarige Kroaat.

In de eerste set vielen er geen breakpoints te noteren. Karlovic trok in de tiebreak met 7-4 aan het langste eind. In set twee forceerde Sijsling een breakpoint op de service van de nummer 27 van de wereld, maar Karlovic behield zijn opslag. In de tweede tiebreak was de Kroaat met 7-5 de sterkste.

Sijsling stond voor de derde keer in zijn loopbaan in de tweede ronde van het toernooi in Brabant. De Amsterdammer haalde in 2012 de kwartfinales in Rosmalen. In 2010 verloor hij net als dit jaar in de tweede ronde.