Tweede finale van 2017 voor Tallon Griekspoor

Het seizoen is pas net begonnen, maar Tallon Griekspoor heeft al voor de tweede keer een finale bereikt. In het Turkse Antalya (ITF 15,000 dollar) hoopt hij déze week wel de titel te veroveren.

Griekspoor, als vijfde geplaatst in de Turkse badplaats, versloeg in de halve eindstrijd de Bulgaar Alexander Lazov met 6-4, 7-5. Daarmee nam hij revanche voor de nederlaag van vorige week in de finale.

Griekspoor speelt voor de titel tegen de Turk Cem Ilkel. De nummer zes van de plaatsingslijst won met 6-4, 3-6, 7-6 (6) van de Tsjech Michal Konecny (7).

De jongste van de tennisbroers Griekspoor (twintig jaar) speelt voor de derde week op rij in Antalya. Na een halve finale-plaats en een finaleplaats hoopt hij nu de titel te veroveren. Dat zou zijn derde ITF-titel zijn, en tweede in Antalya. Griekspoor is de huidige nummer 348 van de wereld.

Klik hier voor meer informatie over het ITF-toernooi in Antalya.