Meppelers Kilian en Boverhof winnen op NOVK

Floris Kilian en Josien Boverhof waren goed op dreef bij de Nationale Overdekte Veteranenkampioenschappen in Hilversum. De twee Meppelers waren de sterkste in de jongste categorie (35+).

Kilian, als tweede geplaatst in Hilversum, was in de eindstrijd met 6-1 en 6-2 te sterk voor de als derde geplaatste Rob van Thiel.

In de categorie 45+ won Frank van de Heuvel zijn derde titel op rij. Hij gaf de als vierde geplaatste Maurice Jacobs klop, 6-1, 6-2. Hans van Scheppingen (50+) en Benno de Jel (70+) prolongeerden hun titel. Martin Koek won de titel in de categorie 65+.

Josien Boverhof won bij de vrouwen van de als eerste geplaatste Regina Balcune. De Meppelse nummer twee van de plaatsingslijst was in drie sets de sterkste, 6-1, 2-6 en 6-4.

Het was voor Boverhof haar tweede titel in de categorie 35+. Ze was in 2013 ook de sterkste op het NOVK.

Carole de Bruin haalde in de categorie 55+ de nationale titel binnen. Ze won van Irma Leijten, 6-1, 6-4. De Bruin haalde in de afgelopen vijf jaar vier keer de titel binnen in de categorie 50+. Nu ging de titel in die categorie naar Petra van den Akker-Wessels. Zij won met 6-1, 6-2 van Esther Schoustra-Hofstede.

Bekijk hier alle uitslagen van de Nationale Overdekte Veteranenkampioenschappen in Hilversum.