Toernooizege Griekspoor in Future Bahrein

Tallon Griekspoor heeft het Futuretoernooi in Manama, Bahrein (15,000 dollar), op zijn naam geschreven. Hij won in twee sets van Michal Konecny uit Tsjechië.

Het duel tussen de nummers één en twee van de plaatsingslijst werd met 6-4 en 6-4 een prooi voor de als eerste geplaatste Griekspoor. Het was voor de tennisser uit Nieuw-Vennep zijn tweede zege op de Tsjech dit jaar. In Antalya won Griekspoor in januari ook met twee keer 6-4.

Griekspoor speelde wederom uitstekend. Hij had in beide sets aan één break genoeg voor de winst in de set. Hij kreeg in de gehele partij geen breakpoint tegen. Griekspoor zette met zijn toernooizege de kroon op een mooie week in Manama. Hij stond in het hele toernooi geen set af.

Het was voor Griekspoor de derde toernooizege in zijn loopbaan en zijn eerste sinds oktober vorig jaar. Hij won toen een Futuretoernooi in het Turkse Antalya (10,000 dollar).