Burger vervangt Krajicek in Fed Cup

Cindy Burger is de vervanger van Michaëlla Krajicek in het Fed Cup-treffen met Slowakije op 22 en 23 april. 

Captain Paul Haarhuis heeft Burger, de huidige nummer 163 van de wereld, aan de selectie toegevoegd nadat Krajicek bekend maakte volgende week onder het mes te gaan. Krajicek heeft te veel last van een knieblessure. De 24-jarige Burger maakte vorig jaar haar Fed Cup-debuut in de wedstrijd tegen Rusland. Ze speelde toen samen met Arantxa Rus in de laatste wedstrijd van het weekeinde, het dubbelspel. Dit jaar kwam ze voor de tweede keer in actie, wederom aan de zijde van Rus in een wedstrijd om des keizers baard.

De formatie die in en tegen Slowakije handhaving in de Wereldgroep hoopt te bewerkstelligen bestaat verder uit Kiki Bertens, Richel Hogenkamp en Arantxa Rus.

Klik hier voor meer informatie over het Nederlands Fed Cupteam en klik hier voor meer over de naderende ontmoeting met Slowakije.