Harrison vierde speler bij Melkhuisje Masters

Ryan Harrison komt op 18, 19 en 20 mei in actie bij de eerste editie van de Melkhuisje Masters Hilversum. De Amerikaan maakt het kwartet spelers, dat verder bestaat uit Robin Haase, Denis Istomin (Oez) en Diego Schwartzman (Arg), vol. Hij is na Schwartzman (ATP-41) en Haase (ATP-46) de derde speler uit de top-50 die meedoet aan de Melkhuisje Masters.

Harrison bereikte die mijlpaal (ATP-50) dit jaar voor de tweede keer in zijn loopbaan. Vijf jaar geleden gold hij als het belangrijkste Amerikaanse talent. Hij piekte toen met de 43ste positie en lijkt nu op weg om die hoogste ranking dit seizoen te verbeteren. In februari won hij in Memphis zijn eerste en tot nu toe enige ATP-titel.

De 24-jarige Amerikaan werkt met Peter Lucassen, een Nederlandse coach die ook een ander Amerikaans talent, Ernesto Escobedo, onder zijn hoede heeft.

Live op Ziggo Sport

De verrichtingen van Harrison, Haase, Istomin en Schwartzman op ’t Melkhuisje worden alle drie dagen live uitgezonden op Ziggo Sport. Zowel op donderdag 18, vrijdag 19 als zaterdag 20 mei beginnen de uitzendingen om 14.30 uur en 17.00 uur. 

Meer informatie over dit evenement vind je via www.melkhuisjemasters.nl