Rolf Thung benoemd tot Erelid van de KNLTB

Voormalig KNLTB Voorzitter Rolf Thung is vandaag benoemd tot Erelid van de KNLTB. Uit handen van de Penningmeester van het Bondsbestuur Wolfgang Born ontving Thung deze onderscheiding voor zijn buitengewone inzet voor de tennissport, zowel in binnen- als buitenland.

Rolf Thung heeft zich meer dan 30 jaar op buitengewone wijze ingezet voor de tennissport, waarvan de laatste zes jaar als Voorzitter van het Bondsbestuur. Daarnaast heeft Thung op nationaal en internationaal niveau diverse bestuurlijke functies vervuld. Dit alles werd gekenmerkt door zijn actieve rol, gedrevenheid en grote betrokkenheid.
 
Thung behoort met de benoeming tot een select gezelschap van Ereleden van de tennisbond. Karin van BijsterveldJacco Eltingh, Paul Haarhuis, Koen Hehenkamp, Richard Krajicek, Tom Okker, Klaas Rijpma, Betty Stöve en Esther Vergeer gingen hem voor. 

Erelid van de KNLTB

Het predicaat Erelid wordt door de Ledenraad op voorstel van het Bondsbestuur verleend aan een persoon die zich in de tennissport en/of tegenover de KNLTB zowel nationaal als internationaal heeft onderscheiden.