Pre-sale Davis Cuptickets gestart

Vanaf 10.00 uur is de pre-sale voor de Davis Cup ticketverkoop van start gegaan. Alle tennisliefhebbers die de afgelopen drie jaar tickets voor een of meerdere KNLTB evenementen hebben gekocht, hebben de kans om als eerste tickets te kopen voor het Davis Cupduel tussen Nederland en Tsjechië. 

Op basis van het e-mailadres waar eerder kaarten mee zijn gekocht, hebben deze tennisfans het recht om via de site de tickets met voorrang te bestellen. De reguliere ticketverkoop start donderdag 6 juli 10.00 uur.

Davis Cupduel Nederland - Tsjechië

Het Nederlands Davis Cupteam speelt van 15 tot en met 17 september een thuiswedstrijd tegen Tsjechië, de huidige nummer 9 van de wereldranglijst. De winnaar van het duel speelt in 2018 in de Wereldgroep van de Davis Cup. Het duel vindt plaats op gravel in Sportcampus Zuiderpark in Den Haag.