Ticketverkoop Davis Cup gestart

Ben jij erbij in september om het Nederlands Davis Cupteam aan te moedigen in de wedstrijd tegen Tsjechië? Bestel dan vanaf nu jouw tickets voor het duel.

Sportcampus Zuiderpark in Den Haag is 15, 16 en 17 september 2017 het decor voor het spannende duel tussen Nederland en Tsjechië. De winnaar van het duel speelt in 2018 in de Wereldgroep van de Davis Cup. Het duel vindt plaats op gravel. De locatie biedt plaats aan 3500 toeschouwers.

Nederland vs. Tsjechië

Nederland en Tsjechië speelden zes keer eerder tegen elkaar. De onderlinge tussenstand is 5-1 in het voordeel van Tsjechië. In 2014 speelden de twee landen voor de laatste keer tegen elkaar, waarin Tsjechië met 3-2 won. Tsjechië is de huidige nummer 9 van de wereldranglijst, en heeft met Tomas Berdych, de nummer 15 van de wereldranglijst, een sterke lijstaanvoerder in de gelederen. Nederland staat op plek 20 van de wereldranglijst. De winnaar van deze ontmoeting speelt in 2018 in de Wereldgroep van de Davis Cup. Lees hier meer over de Davis Cup.

Zorg dat je bij dit geweldige tennisevenement in eigen land bent en steun de Oranje mannen!