Veertien Nederlandse enkelspelwinnaars op Amsterdam Senior International Open

De Nederlanders zijn in veel van de enkelspelcategorieën met de hoofdprijs er vandoor gegaan op de Amsterdam Senior International Open, een ITF Grade 2-toernooi. Veertien keer was een landgenoot de beste in het enkelspel.

Zeker in het mannenveld waren onze landgenoten dominant op de banen van De Kegel in Amstelveen. Bernard Jonkman (35+), Louis van Rijn (40+), Leo Pijnacker (45+), Rob Simon (50+), Ton Sie (60+), Martin Koek (65+, FOTO), Hans Adama van Scheltema (70+), Eltjo Sasker (75+) en Jack Leonhart (85+) pakten de titel. In de 55+ verloor Mark Nije de finale van de Italiaan Alfredo Riefkohl.

Bij de dames presteerden onze landgenotes ook sterk. Hoofdprijzen waren er voor Mireille Bink (40+), Eveline Hamers (45+), Carole de Bruijn (55+), Heleen Janssen-Prins (65+) en Henriette Laan (75+).

Klik hier voor alle speelschema's en uitslagen van de Amsterdam Senior International Open.