ITF maakt deelnemers Wheelchair Doubles Masters bekend

De ITF heeft bekendgemaakt welke teams deelnemen aan de UNIQLO Wheelchair Doubles Masters 2017, die zullen plaatsvinden in Bemmel van 22 tot en met 26 november en georganiseerd worden door de KNLTB.

Topteams vertegenwoordigd

Bemmel zal voor de eerste keer gaststad zijn voor de ITF's eindejaarskampioenschappen voor de beste rolstoeltennis dubbelspelers ter wereld.

De top 8 herendubbelteams, top 6 damesdubbelteams en top 4 quaddubbelteams, gebaseerd op gecombineerde dubbelrankings van 9 oktober, maken hun opwachting op de UNIQLO Wheelchair Doubles Masters.

Olympische kampioenen aanwezig

Stephane Houdet en Nicolas Peifer, gouden medaille winnaars tijdens de Paralympische Spelen in Rio in 2016 en heersend kampioenen, voeren de deelnemerslijst van de herendubbels aan en bereiden zich voor om hun titel te verdedigen die ze wonnen in Mission Viejo, Southern California vorig jaar.

Marjolein Buis en Diede de Groot, zilveren medaille winnaars in Rio in 2016, voeren de vrouwendubbel deelnemerslijst aan.

Heersend UNIQLO Wheelchair Doubles Masters kampioenen Antony Cotterill en Andy Lapthorne uit Groot-Brittanie zijn de hoogst geplaatste deelnemers in de quad dubbels.

Voor het complete deelnemersveld en alle overige informatie over de kampioenschappen, kijk op www.wheelchairdoublesmasters.com.