Mannen 35+ van TV Dijkzicht pakken titel op EK clubteams

De Nederlandse afvaardiging op de European Senior Club Championships in Son Bessó, Spanje, keert met twee titels huiswaarts. Na OTC Warande (vrouwen 45+) veroverde TV Dijkzicht de titel bij de mannen 35+.

Het team bestaand uit Jasper Smit (foto), Dennis Bank, Simon Bond, Ben Tol, Mervin Smit, Mark van den Berg en Jan Veerman was in de finale met 4-1 te sterk voor het Belgische Leuven. Daarvan had het in de groepsfase ook al met 4-1 gewonnen. 

Bij de mannen 45+ zijn TV De Hout en de Baarnse Lawn Tennis Club geëindigd als respectievelijk zesde en zevende. De vrouwen 40+ van TV De Hout wonnen in de play-offs om de plaatsen vier tot en met zes twee keer met 3-0 en werden daardoor vierde. Bekijk hieronder de resultaten van de Nederlandse teams.

Mannen 35+ TV Dijkzicht (kampioen)
Mannen 45+ TV De Hout (zesde) en Baarnse Lawn Tennis Club (zevende)
Mannen 50+ Baarn (als laatste geëindigd in groep van 5)
Mannen 55+ O.T. C. Warande (zesde)

Vrouwen 40+ TV De Hout (vierde)
Vrouwen 45+ Warande (kampioen) en Bastion Baselaar (vijfde)
Vrouwen 50+ TC Cash (als negende geëindigd, één-na-laatste) en Orange, oftewel OTC Den Haag (vierde).

Klik hier voor meer informatie over de European Senior Club Championships op de website van Tennis Europe.