Zesde zege op rij voor Jong bij ITF 4 Autumn Almere

Bij het ITF 4 Autumn Almere is vandaag het hoofdtoernooi begonnen. Alexander Maarten gaf een goed vervolg aan zijn toernooizege op het ITF 5 Burgersdijk Tennis Rhijenhof toernooi.

Het is de tweede keer in korte tijd dat talentvolle jeugdtennissers in Almere zijn neergestreken. Een maand geleden werd het ITF 5 Outdoor Almere gehouden.

Stijn Pel heeft goede herinneringen aan dat toernooi. Hij haalde de eindstrijd, waarin hij verloor van Sebastian Grundtvig uit Denemarken. Pel won vandaag in de eerste ronde van het enkelspel van Alexander Gilisen uit België, 6-3, 6-4.

Naast Pel haalden ook Jim Hendrix, Jing Long Weng, Gijs Akkermans, Julian Prins en Alexander Maarten Jong de tweede ronde. Jong won met 6-1, 6-3 van Olivier Rojas uit België. Voor Jong is het zijn zesde zege op rij. Hij won afgelopen weekeinde het ITF 5 Burgersdijk Tennis Rhijenhof toernooi in Den Haag.

Bekijk hier meer informatie over het ITF 4 Autumn Almere.