Sam Schröder trekt zich terug wegens langdurige ziekte

Sam Schröder, een van ’s werelds beste quad-tennissers, ziet zich genoodzaakt om zijn tennisactiviteiten voorlopig te staken in verband met langdurige ziekte. Dit nieuws maakte zijn familie gisteren bekend aan de KNLTB.

Geen deelname aan Doubles Masters en Singles Masters

Helaas moet Schröder zich terugtrekken van deelname aan de UNIQLO Wheelchair Doubles Masters die in november plaatsvinden in Bemmel. Ook op de Singles Masters die eind november en begin december in Groot-Brittannië plaatsvinden, zal Schröder geen onderdeel uitmaken van het deelnemersveld.

De 18-jarige speler staat in de top tien van de wereldranglijst in zowel het enkel- als het dubbelspel in de quads en heeft als jonge tennisser al een indrukwekkende staat van dienst.