Griekspoor naar tweede ronde in Tiberias

Scott Griekspoor staat in de tweede ronde van het Futuretoernooi in Tiberias, Israël (15,000 dollar). Hij won in twee sets van de voor eigen publiek spelende Daniel Entelis.

Griekspoor, de nummer drie van de plaatsingslijst in Israël, gunde de achttienjarige Entelis slechts drie games. Het werd 6-1, 6-2. Entelis, een speler zonder, ranking, had een wildcard ontvangen voor het hoofdtoernooi.

Griekspoor neemt het in de tweede ronde op tegen de winnaar van de partij tussen Yshai Oliel uit Israël en de Franse qualifier Constantin Bittoun Kouzmine. Bekijk hier de loting van het toernooi in Tiberias.

Griekspoor doet voor de tweede week op rij mee aan aan een Future in Israël. De tennisser uit Nieuw-Vennep haalde vorige week de halve eindstrijd in het toernooi in Ramat Hasharon.