Maak jouw team compleet met de Competitie Marktplaats!

De competitie is voor veel tennissers hét tennismoment van het jaar. Veel competitieteams zijn op het moment van inschrijven compleet zodat de voorbereidingen en voorpret kunnen beginnen. Maar wat als je team nog op zoek is naar een speler? Of andersom, wat als je graag competitie wilt spelen maar nog geen team hebt? Dan ga je naar de Competitie Marktplaats! 

De Competitie Marktplaats is een online tool met advertenties van teams die op zoek zijn naar een teamgenoot. Op het platform kun je als team of vereniging een advertentie plaatsen met daarin de oproep voor een (of meerdere) spelers. De advertentie vul je aan met informatie als leeftijd, speelsterkte, speeldag en om welke competitie het gaat. Ook een leuke of informatieve boodschap helpt om de geschikte kandidaat te vinden. De Competitie Markplaats is natuurlijk ook perfect geschikt om een vervanger te zoeken voor geblesseerde teamleden of wanneer jouw team nog een kwaliteitsimpuls kan gebruiken.

Op zoek naar een team

Speel je nog geen competitie maar ben je wel op zoek naar een competitieteam, check de advertenties en wie weet is er een leuk team op zoek naar jou! Via de filterfunctie in de Competitie Marktplaats kun je gemakkelijk een geschikte tennisploeg vinden.