Vandaag bij het AD: een unieke Tennis Special!

Tennis is een prachtige sport, voor jong en oud, op elk niveau. Om nog meer mensen enthousiast te maken voor tennis verschijnt vandaag een unieke tennis special als bijlage bij het Algemeen Dagblad (AD) en de regionale dagbladen de Gelderlander, de Stentor, Tubantia, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BNdeStem en PZC. Dit initiatief is ontstaan vanuit het mediapartnership tussen de Persgroep en de KNLTB. Samen zetten we tennis op de kaart en delen we onze passie voor tennis.

De AD tennis special bestaat uit 16 pagina's en bevat de volgende onderwerpen: de geschiedenis van tennis en de ontwikkelingen bij clubs, passie voor tennis, tennis als familiesport, de tenniskalender met nationale en internationale evenementen, diverse competities voor verschillende doelgroepen, rackets en kleding en waarom tennis gezond is. Kortom, pure promotie van tennis.

Lees hier de digitale krant. 

Veel leesplezier!