Indeling Padel Najaarscompetitie 2018 bekend

De indeling van de KNLTB Padel Najaarscompetitie is bekend! Vanaf 14 september strijden 138 teams om het kampioenschap. De competitie is met dit aantal alweer 60% groter dan de Voorjaarscompetitie. Voor het eerst zijn er in deze Najaarscompetitie twee afdelingen op het hoogste niveau in de Topklasse met veertien deelnemende teams.

Benieuwd tegen wie je moet spelen? De indeling is te bekijken op mijnknltb.toernooi.nl. Deze indeling is vanaf vrijdag zichtbaar in de KNLTB ClubApp.

Rating

Alle padelcompetitiespelers krijgen een padelrating en de wedstrijdresultaten van de competitie tellen mee voor de actuele rating. Nieuwe padelspelers krijgen hun eigen bondsnummer en padelspeelsterkte voor aanvang van de competitie.

Padel spelen

Doe jij dit jaar niet mee aan de padelcompetitie maar wil je wel eens kennismaken met deze uitdagende racketsport? Bekijk dan hier bij welke club in de buurt je padel kunt spelen!