Volg live de bouw van het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen

Per 1 september 2019 verhuizen het kantoor in Amersfoort en het huidige Nationaal Trainingscentrum in Almere naar Amstelveen. Het samenbrengen van toptennis en breedtesport in het NTC is een belangrijke stap voor de toekomst van tennis in Nederland.

Video: Impressie NTC

Het moderne tenniscomplex ademt straks tennis, met in totaal 14 buitenbanen (gravel en hardcourt) en 14 indoorbanen. De KNLTB beschikt over 6 buitenbanen (4 gravel en 2 hardcourt) en 4 indoorbanen. De overige banen zijn voor tennisvereniging TV de Kegel en voor de verhuur.
 
Het complex beschikt over de meest geavanceerde meetapparatuur, fitness en fysioruimtes, medische voorzieningen, horecagelegenheid en kantoren. Op het terrein ligt Grand Hotel Amstelveen met 99 kamers. Met deze faciliteiten is er volop ruimte voor het organiseren van tennisevents, trainingskampen, teambuildingsactiviteiten, vergaderingen en congressen. Ook andere racketsporten zoals padel kunnen hier hun opwachting maken. Het NTC is hét visitekaartje voor tennis in Nederland als het gaat om gastvrijheid, accommodatie en duurzaamheid.

Op het terrein van Sportpark de Kegel in Amstelveen hebben de gemeente Amstelveen, eigenaar Netjes Beheer B.V. en de KNLTB op 23 februari 2018 het officiële startschot gegeven voor de bouw van het Nationaal Tennis Centrum. 

Volg hier de livestreambeelden van de bouw van het NTC.