Dorien Everaars ontvangt Bondsonderscheidingsteken

Zaterdag 8 december heeft Dorien Everaars uit handen van Roger Davids (voorzitter) het Bondsonderscheidingsteken ontvangen. Everaars ontving deze onderscheiding op basis van haar jarenlange inzet als Bondsbestuurslid Verenigingstennis van de KNLTB.

De aandachtsgebieden van Everaars waren onder andere Jeugd, Verenigingsadvisering, Ledenwerving en -behoud, de ontwikkelingen van Rolstoeltennis en G-tennis binnen de KNLTB en de totstandkoming van het Gelders Sportakkoord tussen de KNLTB en de Provincie Gelderland.

Daarnaast heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd aan de Bestuurlijke Organisatorische Vernieuwingen bij de KNLTB. Als toernooidirecteur van de Windmill Cup heeft Dorien zich een ware ambassadeur van tennis en de KNLTB getoond. Dit alles werd gekenmerkt door haar actieve rol, gedrevenheid en grote betrokkenheid.

Het Bondsonderscheidingsteken wordt door het Bondsbestuur toegekend aan een persoon die de tennissport op nationaal of internationaal niveau op buitengewone wijze heeft gediend.