KNLTB organiseert Padel NK Seniors in 2019

Van 29 april tot en met 5 mei 2019 staat de Ulvenhoutse TV in het teken van de Padel NK Seniors. De KNLTB organiseert dit evenement om de beste senior padelspelers een podium te bieden zich te meten met andere nationale topspelers.

NK Seniors

In de leeftijdscategorieën 35+ tot en met 65+ gaat eind april/begin mei gestreden worden om de nationale titels. In elke leeftijdscategorie kan mee worden gedaan aan de heren-, dames- en gemengddubbel. De resultaten die behaald worden, tellen mee voor de KNLTB DSS padel speelsterkte.

KNLTB en Padel

Padel wordt steeds populairder in Nederland. Steeds meer verenigingen leggen een of meerdere padelbanen aan om een nieuwe impuls te geven aan de club. Om onze verenigingen optimaal te ondersteunen werkt de KNLTB aan de verdere ontwikkeling van de sport door promotie van padel, voorlichting over de aanleg van padelbanen, het organiseren van competities en toernooien, het opleiden van padel-instructeurs en door te werken aan een speelsterkte ratingsysteem waarmee de spelers op niveau worden ingeschaald.