Kwartet Nederlandse toernooizeges op Dutch Seniors Indoors in Susteren

Het eerst indoortoernooi voor seniorentennissers op Nederlandse bodem in de maand december leverde vier Nederlandse toernooizeges op. Op de tweede editie van de Dutch Seniors Indoors in Susteren gingen de titels naar Bernard Jonkman (35+), Dave Linckens (45+), Bert Zijlmans (60+) en Max de Graaff (65+).

Jonkman won in de categorie met de jongste spelers van Marc Felius (6-2, 6-3) en van de Duitser Frank Sinkovec (7-5 en 6-0).

Linckens was voor het tweede jaar goed op dreef in Limburg. Hij won bij de eerste editie in de categorie 40+, nu schreef hij de titel in de categorie 45+ bij op zijn palmares. Hij stond in zijn twee gespeelde partij slechts drie games af. Hij won met 6-0, 6-0 van Maurice Geilen en Linckens gaf Tom Lodewijk met 6-3 en 6-0 klop.

Bert Zijlmans was goed in vorm in Susteren. De nummer één van de plaatsingslijst won in de finale met 6-0, 6-4 van de als tweede geplaatste Duitser Hans Josef Lenz. Op weg naar de finale stond Zijlmans in zijn partijen tegen Dietmar Hoeren (6-1, 6-1) en Axel Dr. Schmitter (6-4, 6-3) geen set af.

Max de Graaff haalde de titel binnen in de categorie 65+. In een spannende eindstrijd won hij van de als eerste geplaatste Adnan Hoesintalib, 6-2, 1-6 en 7-5. De Graaff verdedigde met succes zijn titel in Limburg. Bekijk hier alle uitslagen van de Dutch Seniors Indoors in Susteren.

In de laatste week van het jaar komen de seniorentennissers wederom in actie op een internationaal toernooi in Nederland. Van 27 december tot en met 31 december is de vijfde editie van de Indoor Senior Open in Bergen op Zoom.