Tilburg SIUX en Healthcity Hoenderdaal naar finale play-offs Topklasse padel

Topklassers Tilburg SIUX en Healthcity Hoenderdaal hebben zich geplaatst voor de finale van de KNLTB Play-offs. Op het centrecourt van Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn won Tilburg SIUX van Adidas Padel Neckslag. Healthcity Hoenderdaal gaf Rekre Sport Padel klop.

Tilburg SIUX won in Alphen aan den Rijn met 3-1 van de opponent uit Wijdewormer. De eerste twee wedstrijden waren een prooi voor de Brabanders. Boris Oomes en Jaap Smits wonnen met 7-6 (1), 6-2 van Charlie Koper en Marnick Ryckaert. De stand kwam op 2-0 door de zege van Rob Jaspers en Rene Lindenbergh. Zij wonnen in een spannende partij van Steven Gilberts en Victor van Ruissen, 4-6, 6-3 en 10-7.

Van Ruissen en Ryckaert haalden daarna een punt binnen voor Adidas Padel Neckslag. Zij wonnen van Oomes en Bas Weterings, 6-2, 6-4. Lindenbergh en Smits sleepten daarna de finaleplek in de wacht voor Tilburg SIUX door Koper en Arwin Romeijn te verslaan, 6-3, 6-4.

Ruime zege voor Healthcity Hoenderdaal

In de andere halve finale haalde Healthcity Hoenderdaal de volle buit binnen tegen Rekre Sport Padel. Peter Amerika en Bram Meijer gaven Uriël Maarsen en Miquel Verhagen klop, 6-4, 7-5. Rombert Anjema en Scott Goossens zorgden voor een 2-0 voorsprong door af te rekenen met Sven Boele en Rosco Muller, 6-3, 6-1.

Erik Goris en Bram Meijer tilden de stand naar 3-0. Zij wonnnen van Maarsen en Stephen Meindert, 4-6, 7-6 (1) en 10-4. Peter Amerika en Goossens gaven de finaleplek van Healthcity Hoenderdaal nog meer glans door ook de vierde partij te winnen. Zij waren te sterk voor Muller en Verhagen, 6-4, 6-3.

De finale van de Topklasse padel wordt zondag afgewerkt. De wedstrijd begint om 12.45 uur. Bekijk hier meer informatie over de finale.