Bilderberg

Bilderberg: gastvrije hotels op de mooiste locaties van Nederland.

Er even tussen uit, en genieten van ongekende gastvrijheid? Dat doet u bij Bilderberg. Al meer dan 100 jaar is Bilderberg de hotelketen die zich onderscheidt met de best denkbare service. Persoonlijke aandacht, vakmanschap en prachtige locaties maken dat elk verblijf, privé of zakelijk een beleving op zich zijn. Onze 17 hotels bevinden zich op schitterende locaties door heel Nederland. Midden in het hart van bruisende steden en verscholen in de natuur met volop rust en ruimte. Waar we u ook mogen verwelkomen, u kunt rekenen op een unieke ervaring. 

Bilderberg: passie voor sport

Net als de KNLTB heeft Bilderberg een passie voor sport. Daarom is Bilderberg met trots sponsor van de Nederlandse Tennisbond. Samen in beweging komen en gaan voor het beste resultaat is immers ook waar Bilderberg voor staat. Als sponsor zorgen we dat het professionele tennissers tijdens een verblijf in onze hotels aan niets ontbreekt, maar verwelkomen we ook amateur tennissers met dezelfde gastvrijheid en service. Want Why settle for less? 

Bilderberg heeft 17 hotels op de mooiste locaties van Nederland. Tien hotels hebben daarbij een eigen tennisbaan. Regelmatig heeft Bilderberg leuke acties voor KNLTB-leden. Vergadering of bijeenkomst?

Een inspirerende vergadering of succesvolle bijeenkomst? Ook dat verzorgt Bilderberg graag voor u. Als KNLTB-lid ontvangt u 10% korting op uw vergaderarrangement. Of u nu een aantal uur ongestoord wilt vergaderen, of op zoek bent naar een locatie voor een evenement, u geniet altijd van persoonlijke service en de beste faciliteiten.

Lees meer over de zakelijke mogelijkheden op www.bilderberg.nl/meetings-en-events/