Gaslicht.com

Gaslicht.com is sinds 2015 partner van de KNLTB en al 12 jaar de grootste energievergelijkingssite van Nederland. In een paar klikken wordt zichtbaar wat het voordeligste energiecontract in de markt is, zowel voor tennisverenigingen als voor leden.

Verenigings- en ledenvoordeel

Besparen op de energierekening? Dat is eenvoudig te regelen via Gaslicht.com. Veel consumenten betalen namelijk nog altijd zonder het te weten veel te veel voor hun energie. Leden kunnen al snel circa 300 euro op jaarbasis besparen, voor verenigingen kan die besparing zomaar 1200 euro opleveren. En die besparing komt goed van pas voor de clubkas en de eigen portemonnee! 

Verenigingen kunnen via knltb.gaslicht.com eenvoudig hun voordeligste optie bekijken. In plaats van een ingewikkelde zoektocht is binnen een paar minuten de goedkoopste optie zichtbaar. Met de jaarrekening in de hand vult de bestuurder de gegevens van zijn club in waarna de voordeligste aanbieder in beeld komt. Deze aanbieder kan voor elke club anders zijn, want Gaslicht.com is een onafhankelijke organisatie. 

Makkelijk overstappen

Een overstap is zo geregeld, maar er wordt niet alleen geld bespaard op de jaarrekening. Ieder lid dat overstapt  spekt de clubkas. Bij twijfel over het juiste energiecontract staan de energie experts van Gaslicht.com 7 dagen per week klaar om vragen te beantwoorden en te helpen bij een eventuele overstap.