Training en financiële ondersteuning

Als rolstoeltennisser kun je meedoen met de gewone training op de vereniging, maar je kunt er ook voor kiezen elders te trainen. Soms zoeken rolstoeltennissers elkaar juist op en is een groep rollers lid van één vereniging. Uit praktische overwegingen worden vaak trainingsgroepen geformeerd bij één of enkele verenigingen in de regio. De trainingen worden gegeven door ervaren, gecertificeerde rolstoeltennistrainers en in sommige gevallen ook financieel ondersteund door de KNLTB.

Kun je voor trainingen niet terecht bij de trainer van jouw vereniging, dan kan de KNLTB wel bemiddelen bij het zoeken naar een geschikte trainingsgroep. Neem daarvoor contact op met de KNLTB via rolstoeltennis@knltb.nl

Aanvraag voor financiële ondersteuning training

Zoals aangegeven kent de KNLTB enkele vormen van financiële ondersteuning voor rolstoeltennis met als doel het stimuleren van rolstoeltennis over de gehele breedte. Omdat het volgen van training voor rolstoeltennissers essentieel is om bepaalde technieken aan te leren ondersteunt de KNLTB rolstoeltennisspelers met een subsidie voor het volgen van trainingen. Het ondersteuningsbedrag bedraagt voor een (beginnende) speler tot en met 21 jaar max. € 200,- per speler per jaar.

Download voordat je begint onderstaande de richtlijnen voor het aanvragen van een subsidie. Lees deze aandachtig door, verzamel alle gegevens en vul daarna het onderstaande formulier in. Wanneer er gegevens ontbreken kunnen wij de aanvraag niet in behandeling nemen.

Om de aanvraag succesvol te kunnen doen hebben wij informatie van je nodig. Vul het formulier daarom zo volledig mogelijk in en upload de gevraagde documenten.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over het aanvragen van een subsidie? Neem contact met ons op via rolstoeltennis@knltb.nl of 088 -130 26 00.