Kia NTC

Kia

Kia is Official Car Supplier van de KNLTB.

Kia & Tennis: a love game

Kia is al jaren sterk verbonden aan het tennis. Sinds 2002 is het merk sponsor van de Australian Open. In 2018 heeft Kia haar global partnership zelfs weer verlengd tot en met 2023. Een echte ‘love game’ dus. De 16-voudig Grand Slam winnaar Rafael Nadal is een van de ambassadeurs. En sinds 2018 is Kia Official Car Supplier van de KNLTB.

Relatie met de KNLTB

Als Official Car Supplier levert Kia het wagenpark van de KNLTB en haar evenementen. Daarnaast leasen talenten en profspelers aantrekkelijk een nieuwe Kia. 

Kia is er voor iedereen die z’n best doet en alles eruit probeert te halen wat er in zit. Sportieve mensen van jong tot oud die het leuk vinden om nét even verder te gaan. Om zichzelf uit te dagen en daarmee zichzelf én anderen te blijven verrassen.

Ga voor méér met Kia

Kia beleeft sinds 1993 een ongekende opmars in Nederland. Met bestsellers als de geëlektrificeerde Niro-familie, de Stonic en de brede Ceed-familie speelt Kia allround en op hoog niveau mee. De troef: een onverslaanbare zeven jaar garantie op alle modellen. Met Kia ga je voor méér.

Kijk voor meer informatie en de modellen op: www.kia.com/nl.