Klassekantine

Klasse Kantine

Een fijne, sfeervolle kantine of horecagelegenheid maakt de tennisclub tot een plek waar leden zich thuis voelen en waar ze graag hun tijd doorbrengen. Sportieve prestaties worden hier onder het genot van een lekker drankje of hapje aangevuld met sociale momenten die het clubgevoel versterken. Bij veel clubs zal het draaien van de kantine niet probleemloos verlopen of de aandacht kunnen krijgen die het verdient. Al is het alleen maar door de druk die op vrijwilligers staat. Klasse Kantine is een concept voor kantine en clubhuis dat hier op inspeelt

Over Klasse Kantine

Klasse Kantine is een concept waarbij je aan de ene kant in de meeste gevallen gunstiger kunt inkopen. Daarnaast kun je zonder teveel inspanning kwalitatieve gerechten aanbieden tegen schappelijke prijzen. Clubs staan er vrij in wat ze hiervan willen afnemen. Het kan variëren van een hele lekkere tosti tot aan complete plate service of buffetten voor feesten en toernooien. De groothandel van Klasse Kantine heeft 5 koks in dienst die de producten bedenken en voorbereiden.. Vrijwilligers hoeven in feite alleen het knopje van de oven of magnetron in te drukken. Het wordt zo toegankelijk aangeboden dat zelfs een vereniging met alleen vrijwilligers het kan.”

KNLTB & Klasse Kantine

Sinds maart 2022 is Klasse Kantine voor drie jaar één van de verenigingspartners bij de KNLTB. Het is de ambitie van de KNLTB om aanbieders van tennis en padel vitaal en toekomstbestendig te maken. Het streven is naar gezonde verenigingen met een open en ondernemende houding. Klasse Kantine helpt met haar concept vereniging financieel gezonder te maken, de kantine te verbreden met een gezonder aanbod en verenigingen uit te dagen om meer uit de kantine te halen met minder inzet.

Voordeel voor de KNLTB-verenigingen

Door gebruik te maken van het Klasse Kantine concept krijg je als aanbieder toegang tot alle, door Klasse Kantine onderhandelde, condities en van de speciaal voor tennis en padel ontwikkelde menukaart.

Wil je meer informatie over of contact met Klasse Kantine, meld je dan via het onderstaande formulier aan: