Tennisdirect Persbericht

Partnership met TennisDirect verlengd tot 2023

TennisDirect blijft de komende 3 jaar official supplier van de KNLTB. Het partnership is verlengd en wordt de komende tijd verder uitgebreid met speciale producten en aanbiedingen gericht op jeugd en trainers. Dit werd vandaag officieel bekrachtigd in het nieuwe TennisDirect Experience Center op het NTC in Amstelveen.

Foto: Ton Schoonderbeek

Al sinds 2016 is TennisDirect partner van de KNLTB en de belangrijkste leverancier van tennisproducten zoals rackets, ballen en kleding. Voor tennisverenigingen zijn er sponsormogelijkheden en TennisDirect is verbonden aan de KNLTB Masters. Ook voor KNLTB leden zijn regelmatig aanbiedingen en acties voor TennisDirect producten.

TennisDirect is de grootste online tennisshop in de Benelux en helemaal gespecialiseerd in tennis. Guido Koekkelkoren, directeur TennisDirect: “De KNLTB, tennis en TennisDirect horen bij elkaar. We hebben een groot assortiment van alle tennisproducten en helpen tennissers bij het vinden van het juiste materiaal. Onze medewerkers geven graag advies over tennisproducten, zoals rackets, gripmaat, schoenen en bespanningen. Met de opening van het TennisDirect Experience Center op het NTC in Amstelveen hebben we een prachtige shop en een plek voor tennisliefhebbers om een racket of schoenen te testen.”

TennisDirect heeft met meer dan 500 tennisverenigingen een sponsorovereenkomst. “Elk jaar melden zich meer verenigingen voor een TennisDirect verenigingspakket of Open Toernooipakket. Ze zijn zeer welkom!“ zegt Koekkelkoren. “Kortom, we blijven graag partner van de KNLTB”.

 

 

Van links naar rechts: Jacco Eltingh (commercieel directeur KNLTB), Albert-Jan Smid (manager Commerciële Zaken), Wilma Schoonderbeek (directeur Netjes Beheer, NTC) en Guido Koekkelkoren (Directeur TennisDirect). Foto: Ton Schoonderbeek

Jacco Eltingh, commercieel directeur van de KNLTB: “TennisDirect biedt niet alleen meerwaarde voor de KNLTB maar ook voor onze verenigingen en leden. We zijn dan ook blij dit partnership te kunnen continueren en uit te breiden met specifieke pakketten voor jeugdtennis (Tenniskids en Junioren) en aanbiedingen voor tennisleraren. De service die TennisDirect biedt is ook een waardevolle aanvulling en kan veel tennissers helpen, zowel online als in de nieuwe winkel op het NTC.”