home

Lotto KNLTB Landelijke competitie

Op deze pagina vind je alle informatie over de landelijke competitie. Aanvullende vragen kunnen het beste worden gesteld aan de Verenigingscompetitieleider. Deze persoon is binnen de vereniging eerste aanspreekpunt voor vragen over competitie. De VCL heeft beter zicht op een specifieke situatie binnen de vereniging en kan - met het Competitiereglement in de hand - tot een oplossing voor de meeste problemen komen.

Komt de VCL er niet uit, dan kan hij/zij namens jouw vereniging contact met de KNLTB opnemen. 

E-mail of telefoon
Vragen over de landelijke competitie kunt u stellen via e-mail (bij voorkeur) op landelijkecompetitie@knltb.nl. Voor telefonisch contact kunt u ons bereiken op 088 - 130 26 00. 

Inschrijven

Alle informatie die nodig is om ploegen namens de vereniging in te schrijven, de inschrijfmogelijkheden, het aanvragen van promotie en dispensatie is hieronder te vinden.

Competitie-informatie

In het wedstrijdbulletin staat alle informatie over de Lotto KNLTB landelijke competitie, zoals bijvoorbeeld klassenvolgorde, speelgerechtigheid en promotie & degradatie.

Alle informatie over de speeldata en de inhaaldagen van de Lotto KNLTB landelijke competitie in 2014 is eveneens hieronder te downloaden.

Landskampioenen

Ook in 2014 is in alle competitiesoorten van de landelijke competitie gestreden om het landskampioenschap. Per categorie staan hieronder de winnaars vermeld. 

Door op de naam van de kampioen te klikken zijn de resultaten van het finaleweekend te raadplegen.

Gemengd: ALTA (Amersfoort) 
Heren: TV Simpelveld (Simpelveld) 
Dames: TC Breda (Breda) 
Gemengd 35+: TV Presikhaaf (Arnhem) 
Heren 35+: Bastion Baselaar (’s-Hertogenbosch) 
Junioren Gemengd: TV Heerhugowaard (Heerhugowaard) 
Jongens: TV Columbae (Duiven) 
Meisjes: TOP (Papendrecht)

Het team van Bastion Baselaar Heren 35+ dat in 2014 voor de zesde maal landskampioen werd.