02 juli

NK G-Tennis

Locatie:
ATV Hertenkamp
Plaats:
Assen

De KNLTB organiseert jaarlijks Nationale Kampioenschappen, waaronder een NK G-tennis. De KNLTB is in ondersteunende zin betrokken bij de organisatie van de NK G-Tennis.

Op zondag 2 juli 2017 worden op de banen van tennisvereniging de Hertenkamp in Assen de NK G-Tennis 2017 georganiseerd. Op deze dag komen G-tennissers uit het hele land in actie om samen hun wedstrijden te spelen.

De NK G-Tennis vinden om de twee jaar plaats en worden dit jaar voor de vierde keer georganiseerd op initiatief van de KNLTB. Hoewel de term 'Nationale Kampioenschappen' doet vermoeden dat alleen de beste spelers van het land deelnemen, mogen aan deze Nationale Kampioenschappen alle G-tennissers van elk niveau deelnemen. ATV de Hertenkamp is in samenwerking met de KNLTB verantwoordelijk voor de uitvoering van deze editie. 

Inschrijven

Meedoen aan de NK G-tennis? Aanmelden kan via www.toernooi.nl. De inschrijving sluit op zondag 4 juni 2017. Lees voor inschrijving de voorwaarden.

Foto's

Benieuwd naar een impressie van het NK G-Tennis 2015? Fotograaf Henk Koster was ook aanwezig bij het kampioenschap. Op zijn website vind je de foto's.