Evenementenkalender

Vorige Volgende

Oranje Events Kalender

Voor alle Oranje-sportfans die geboeid zijn als Nederlandse ploegen of topsporters op internationaal niveau de strijd aan gaan met de internationale top, is er vanaf nu de Oranje Events kalender. 

Veel Oranjefans willen graag een topevenement bijwonen als dat in Nederland plaatsvindt. Team NL live in actie zien op topniveau. Ook in andere sporten dan hun eigen voorkeur sport. Dit blijkt onder andere uit een onderzoek van MeMo2, dat in opdracht van KNVB en NOC*NSF is uitgevoerd. 

Maar vaak ontbrak het de Oranjefans aan een goed overzicht. 

De Oranje Events kalender biedt de fans een helder en actueel overzicht van de grootste internationale events die de komende periode in Nederland plaatsvinden. Via een link komt de Oranjefan direct op de event-site, waar informatie over speelschema en ticketverkoop is te vinden. 

De Oranje Events kalender is een initiatief van NOC*NSF in samenwerking met KNVB, KNLTB, KNZB, Atletiekunie, KNSB, Nevobo en KNHB. Deze sportorganisaties plaatsen de kalender op hun websites en in andere communicatie-uitingen, om hiermee zoveel mogelijk Oranjefans te bereiken. 

Met een aantal mooie internationale topsport-evenementen in het vooruitzicht, belooft het een prachtig Oranje sportjaar te worden. Met veel Oranjefans op de tribune!