MijnKNLTB

Als tennisser wil je gemakkelijk, overzichtelijk en snel informatie vinden over bijvoorbeeld de competitie, toernooien en je actuele rating. Als verenigingsvrijwilliger of tennisleraar wil je graag alle informatie voor het uitoefenen van je functie overzichtelijk en bij elkaar vinden. Daarom heeft de KNLTB een aantal nieuwe platformen ontwikkeld die ervoor zorgen dat wij jou nog beter kunnen bedienen.

De nieuwe online platformen zijn een onderdeel van de ambitie van de KNLTB om één grote tenniscommunity te creëren dat voorziet in alle wensen van clubs en spelers én klaar is voor de toekomst. 

Competitie en toernooien

Alle informatie over competitie en toernooien vind je in de nieuwe MijnKNLTB omgeving. Deze nieuwe site kun je bereiken via mijnknltb.toernooi.nl en is overzichtelijker en eenvoudiger. 

Informatie voor je functie

Bezocht je voorheen MijnKNLTB.nl vanwege je functie als Tennisleraar of vrijwilliger van de vereniging of KNLTB? Dan is deze informatie nu beschikbaar via een andere weg. Meer informatie hierover vind je hier.

Meer informatie

Wil je meer weten over de nieuwe MijnKNLTB omgeving en de andere online platformen? Lees dan de informatie op de speciale landingspagina