gravel schaduw service

KNLTB ID

Om tennis- en padelverenigingen, spelers en leraren zo goed mogelijk te faciliteren, biedt de KNLTB diverse online platforms en apps. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de website MijnKNLTB.nl en de KNLTB ClubApp voor spelers of het ledenadministratiepakket KNLTB.Club, de KNLTB Vacaturebank voor vrijwilligers van een vereniging en de Leraren App.

Voor het inloggen op deze systemen heb je nu steeds weer een andere gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Erg gebruiksvriendelijk is dit niet, en daarom voert de KNLTB de komende periode het KNLTB ID in op alle online platformen en apps van de KNLTB.

Gemakkelijk inloggen op alle KNLTB websites en apps via één KNLTB ID

Het KNLTB ID werkt volgens het single sign-on principe: met één combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord kun je op alle systemen inloggen. Dit zal de toegang tot deze systemen een stuk gemakkelijker maken.

Momenteel kan het KNLTB ID gebruikt worden voor de volgende websites en apps:

  • De KNLTB Vacaturebank
  • De KNLTB Cursusboeker
  • De KNLTB Surveyportal voor verenigingen
  • De KNLTB Match App
  • De KNLTB Leraren App

De komende maanden zullen we steeds meer systemen aansluiten op het KNLTB ID. Aan het speciale KNLTB ID logo kun je zien of een platform of app al gebruikt maakt van het KNLTB ID.

Kom je het logo ergens tegen? Registreer dan snel jouw KNLTB ID zodat je in de toekomst gemakkelijk kunt inloggen in alle digitale omgevingen van de KNLTB. Een registratie is in enkele minuten gebeurd.