Bankje parasol oud

Word vrijwilliger

Onze racketsporten kunnen niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Op de ruim 1.650 verenigingen helpen tienduizenden vrijwilligers bij het reilen en zeilen op de vereniging. Ook de KNLTB werkt samen met vrijwilligers om in het land de competities en toernooien bij verenigingen te organiseren. Daarnaast zijn vrijwilligers onmisbaar tijdens KNLTB-evenementen. Kortom, vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor clubs en de KNLTB. 

Momenteel zijn er zo’n 1.100 mensen die in hun vrije tijd een steentje bijdragen aan de KNLTB! Zij zijn het gezicht van de KNLTB naar de spelers. De bond is altijd op zoek naar nog meer vrijwilligers voor zowel bestuurlijke functies als voor uitvoerende taken op verenigingsniveau. Daarnaast is de KNLTB op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor ondersteuning tijdens evenementen. 

Vrijwilligersfuncties bij de KNLTB

Er zijn verschillende manieren om als vrijwilliger actief te zijn voor de KNLTB: als bestuurder, maar ook als vertegenwoordiger namens de KNLTB bij toernooien en competities, bijvoorbeeld als scheidsrechter of toernooicoach. Wat iemand doet hangt af van belangstelling, beschikbare vrije tijd en kennis en vaardigheden.

Vrijwilligerswerk loont

Vrijwilligerswerk bij de KNLTB biedt de gelegenheid om met andere mensen in aanraking te komen die de passie voor de tennissport delen. Het werk is onbetaald, maar natuurlijk worden reis- en onkosten vergoed. Bovendien worden onze vrijwilligers regelmatig uitgenodigd bij sociale activiteiten en tennisevenementen.

Gerelateerd aan deze pagina

  1. Arbitrage

    Arbitrage
  2. CL

    CL
  3. TL

    TL