Accountmanagers KNLTB 2024

Werken bij de KNLTB

Met ruim 642.000 leden is de KNLTB de tweede sportbond van Nederland. Een jonge, actieve en servicegerichte organisatie met ruim 100 medewerkers die werken vanuit het KNLTB-kantoor op Nationaal Tenniscentrum (NTC) in Amstelveen.

Meer mensen meer laten tennissen, dat is ons doel. Samen met 1.600 tennisverenigingen in Nederland zet de KNLTB zich in voor de tennissport. We inspireren en verbinden partijen die betrokken zijn bij onze sport en houden ons actief bezig met de kwaliteit, ontwikkeling en organisatie van tennis, voor alle leeftijden zowel op recreatief als wedstrijdniveau.

Vacatures

Bekijk het overzicht met onze meest actuele vacatures. Ben je op zoek naar een stageplaats? Bekijk dan onze stagemogelijkheden.

Open sollicitatie?

De ervaring leert dat het open sollicitatiebestand niet up-to-date blijft. Mensen verhuizen, nieuwe werkervaring wordt opgedaan of iemand krijgt een andere werkgever. Daarom accepteert de KNLTB geen open sollicitaties. Wel kun je op de hoogte blijven van alle actuele vacatures door je aan te melden voor de vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan alle vacatures per e-mail en kunt dan op de actuele vacature reageren.

Vacatures ontvangen per mail?

Wil je de vacaturenieuwsbrief van de KNLTB per e-mail ontvangen? Klik dan hier om je aan te melden.