Kswiss Ultrashot 3 1200X300 Men

K-Swiss

Over K-Swiss

K-Swiss wordt gedistribueerd door Dunlop International Europe Limited. Met het merk Dunlop heeft de KNLTB al ruim 55 jaar een succesvol partnerschap op het gebied van ballen, rackets en accessoires.

“We hebben al in eerdere stadia gekeken naar de mogelijkheden om ons partnership met de KNLTB uit te breiden”, aldus Elmar Gerth, marketing manager bij Dunlop. “De focus lag de laatste jaren voor het grootste gedeelte op schoenen. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat er veel meer uit het kledinggedeelte te halen valt, hebben wij de samenwerking met de KNLTB uitgebreid.”

K-Swiss is op het gebied van schoenen al bekend met tennis en K-Swiss kan tennissers dankzij de veelzijdige kledinglijn en de samenwerking met de KNLTB nog beter bedienen.

Relatie met de KNLTB

K-Swiss is de kleding- en schoenenleverancier van de KNLTB. Het van oorsprong Amerikaanse merk zorgt ervoor dat de nationale ploegen, technische staf, scheidsrechters, lijnrechters en ballenkinderen gedurende het hele seizoen worden voorzien van kleding en schoenen.

Voordeel voor de KNLTB-leden

Clubs kunnen via de retailkanalen, waaronder TennisDirect.nl, rekenen op aantrekkelijke aanbiedingen voor hun competitieteams en (jeugd)selecties. Daarnaast zullen leden kunnen profiteren van promotionele acties via de diverse kanalen van de KNLTB.

Ga voor meer informatie naar de online tenniscollectie.