Header Partner Ziggo Sport Botic

Ziggo Sport

Het beste tennis kijk je op Ziggo Sport

Ziggo Sport is dé zender waar je moet zijn als je al het beste mannen- en vrouwentennis wil zien! Het hele jaar door zijn alle ATP 1000 Masters en ATP 500 toernooien live te zien, evenals Wimbledon, ABN AMRO Open, de WTA Tour, Davis Cup, Billie Jean King Cup, Libéma Open, ATP Finals, ATP 250 toernooien en nog veel meer. Ook kijk je exclusief bij ons de World Padel Tour. Kijk hier voor ons gehele tennis-aanbod.

Naast tennis beleef je uiteraard nog veel meer sporten bij ons. Ziggo Sport is al jaren dé sportzender van Nederland waar je geniet van een enorm breed aanbod van premium sportcontent. Van de UEFA Champions League tot en met het WK Rugby. Van El Clásico tot en met de TT Assen. Voor racefans is er natuurlijk ook NASCAR & IndyCar racing, MotoGP, Moto2 en Moto3! Van Formule 1 zie je samenvattingen van de kwalificaties en races. Daarnaast kijk je live naar het beste golf, hockey, basketbal, volleybal en atletiek.

En er is nog meer. Ziggo Sport heeft ook drie vaste talkshows waar alles rondom jouw favoriete sport wordt besproken. Rondo & het Ziggo Sport Voetbal Café voor de voetballiefhebbers en het Ziggo Sport Race Café voor alle motor- en autosportfans. De echte sportliefhebber kan niet zonder Ziggo Sport.

KNLTB & Ziggo Sport

Ziggo Sport is dé tenniszender van Nederland en werkt daarom intensief samen met de KNLTB. Ziggo Sport is ook trotse partner van Botic van de Zandschulp. Samen zorgen we ervoor dat de tennisfans op en top geserveerd worden.