Kaartverkoop Nederlandse Loterij NK Tennis van start

Van 11 tot en met 17 december worden in het Topsportcentrum Rotterdam de nationale tennistitels verdeeld en jij kunt erbij zijn.

Het is vanaf nu mogelijk om kaarten te kopen voor de Nederlandse Loterij NK Tennis, waar de beste tennissers en rolstoeltennissers van Nederland het jaar afsluiten en zich prepareren voor het nieuwe seizoen. Van maandag tot en met zondag wordt er gestreden om de titels in het heren- en damesenkelspel en heren- en damesdubbelspel in zowel het valide tennis als het rolstoeltennis. Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang.

Vorig jaar kroonden Botic van de Zandschulp en Bibiane Schoofs zich tot Nederlands kampioen in het enkelspel. De titel 'Nederlands kampioen' werd tot 2013 vergeven aan de winnaar van de Nederlandse Tennis Kampioenschappen (NTK), dat in de zomer op gravel werd gehouden. Het eindejaarstoernooi ging toen door het leven als de KNLTB Tennis Masters.

Bekijk hier een lijst met winnaars door de jaren heen.