Ticketverkoop Nederlandse Loterij NK Tennis en Fed Cup gestart

De Nederlandse toptennissers bewonderen in eigen land? Mis het niet! De kaartverkoop voor de Nederlandse Loterij NK Tennis en het duel in de Fed Cup tussen Nederland en Canada begint donderdag 1 november via www.tennis.nl/tickets.

Nederlandse Loterij NK Tennis

De Nederlandse tennissers strijden van 10 tot en met 16 december 2018 om de nationale titels in Tenniscentrum Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn. Het is hét evenement waar de Nederlandse tennistop het tennisjaar afsluit. Robin Haase en Thiemo de Bakker zijn in ieder geval in Alphen aan den Rijn aanwezig. De nationale titels in het enkelspel, het dubbelspel en het rolstoeltennis staan op het op spel. Kaartverkoop voor de Nederlandse Loterij NK Tennis is alleen voor de vrijdag, zaterdag en zondag. Meer informatie over de NK Tennis is hier te vinden op .

Fed Cup

Daarnaast is de kaartverkoop voor het Fed Cupduel met Canada begonnen. De equipe van Paul Haarhuis speelt voor het eerst sinds 2015 weer eens een thuiswedstrijd. In de Maaspoort in Den Bosch neemt het team het op tegen de Canadese vrouwen. De wedstrijd in Wereldgroep II wordt gespeeld op 9 en 10 februari 2019. Meer informatie over de Fed Cup is te vinden op www.tennis.nl/fedcup.

Er vroeg bij zijn loont, tennisliefhebbers kunnen tot en met 1 december 2018 early bird tickets met korting bestellen. Kom jij het Nederlands Fed Cupteam aanmoedigen in Den Bosch? Koop dan vanaf donderdag 1 november je kaarten via www.tennis.nl/tickets.