KNLTB Vlag wapperen wind

Benieuwd of de tennisleraren opleiding wat voor jou is? Kom naar de open dag!

De tennissport kan niet zonder tennisleraren. Ze bepalen het plezier dat mensen aan de tennissport beleven en hebben een grote invloed op het succes van de tennisclub. Wil je altijd met jouw favoriete sport bezig zijn en daar ook nog eens geld mee verdienen? Leer jij anderen graag tennissen en wil je jouw eigen tenniskwaliteiten ook aan anderen overbrengen? Doe dan de opleiding tot tennisleraar! Twijfel je echter nog of het iets voor jou is? Kom dan op vrijdag 29 maart langs op de open dag in Houten.

Op vrijdag 29 maart organiseert de KNLTB een open dag voor iedereen die interesse heeft in de opleiding tot tennisleraar of benieuwd is of de tennisleraren opleiding iets voor hem/haar is. Tussen 12.00 en 14.00 uur krijg je bij het Racketcentrum in Houten informatie over de opleiding en kun je de huidige cursisten aan het werk zien tijdens de baantrainingen. Na afloop heb je de mogelijkheid om met de cursisten in gesprek te gaan over de opleiding. Meld je aan via dit formulier.

Programma

Het programma bij Racketcentrum Houten op vrijdag 29 maart is als volgt:

11:30 uur: Inloop en koffie/thee, ontvangst door Annemieke van Sambeek (co√∂rdinator Opleidingen)

12:00 uur: Introductie en informatie over de opleiding door Annemieke van Sambeek en Gerard Smit (leercoach TL3 en TT4 opleiding)

13:00 uur: Baangedeelte met de huidige TL3-cursisten en Gerard Smit

14:00 uur: Afsluiting met gesprek op de baan

Testdagen

Ben je er al helemaal zeker van dat je tennisleraar wilt worden en dus de opleiding wilt doen? Meld je dan aan voor de testdagen. Via dit formulier kun je je inschrijven voor de testdag in het voorjaar van 2019. De testdagen zijn op maandag 8 april, maandag 27 mei en donderdag 20 juni bij Sportcentrum Oudenrijn, Vleuten- De Meern.

Meer informatie over de opleiding tot tennisleraar vind je op de KNLTB website.