KNLTB Vlag wapperen wind

Vandaag bij het AD: een unieke Tennis Special!

Tennis is een prachtige sport, voor jong en oud, op elk niveau. Om nog meer mensen enthousiast te maken voor tennis verschijnt vandaag een unieke tennis special als bijlage bij het Algemeen Dagblad (AD) en de regionale dagbladen de Gelderlander, de Stentor, Tubantia, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BNdeStem en PZC. Dit initiatief is ontstaan vanuit het mediapartnership tussen de Persgroep en de KNLTB. Samen zetten we tennis op de kaart en delen we onze passie voor tennis.

Een miljoen Nederlanders doen aan tennis, 570.000 van hen bij een tennisvereniging. In de unieke Tennis Special 'Nederland aan de bal' krijgt tennis een gezicht. De AD tennis bijlage bestaat uit 16 pagina‚Äôs en geeft inzicht in het sportieve en sociale aspect van tennis bij een vereniging, gaat in op de mentale en fysieke kant van tennis en biedt inspiratie om mensen te activeren om (meer) te gaan tennissen. Ook vind je er interviews met Kiki Bertens en een aantal tennistalenten en besteden we aandacht aan de komende topsportevenementen in Nederland. Pure promotie van tennis dus. Samen zetten we tennis op de kaart en delen we onze passie voor tennis. 

Veel leesplezier!