KNLTB Vlag wapperen wind

STOX Energy Socks is Official Socks Supplier van de KNLTB

STOX Energy Socks wordt de Official Socks Supplier van de KNLTB. De samenwerking is bekrachtigd tijdens de Libéma Open in Rosmalen afgelopen week.

STOX Energy Socks maakt hoogwaardige medische modieuze sokken waarvan de voordelen aantoonbaar bijdragen aan een betere gezondheid. De high performance sokken bevorderen de bloedsomloop en voeren afvalstoffen sneller af vanuit de benen, waardoor je je fitter en vitaler voelt.

De KNLTB heeft na vele tests met diverse tennissers en naar aanleiding van hun positieve reviews een samenwerking met deze compressiesokken leverancier gesloten. Tijdens de Libéma Open werd de samenwerkingsovereenkomst ondertekend door Jacco Eltingh, Technisch Directeur van de KNLTB en Wouter de Keizer, directeur STOX Energy Socks.

Speciaal voor de tennisbond komt STOX met een tennislijn. Vanaf augustus zal deze collectie online verkrijgbaar zijn. Tijdens het KNLTB Trainerscongres op 11 oktober wordt een speciale aanbieding voor gelicenseerde trainers gepresenteerd. 

Wat zijn de voordelen van Stox Energy Socks?

  • Minder vermoeide, zware opgezwollen onderbenen bij lang staan
  • Minder spierpijn en sneller herstel na inspanning
  • Minder prestatieverlies de day-after
  • Verhoogde productiviteit en focus
  • Een beter algeheel welbevinden (vanwege minder achterblijvende afvalstoffen in het been)
  • Voorkomt opgezwollen voeten en benen bij lange vluchten