NTC gravelbanen oud

We zijn verhuisd!

Het is zover! Sinds maandag 12 augustus werken we vanuit ons nieuwe kantoor op het Nationaal Tennis Centrum (NTC) in Amstelveen. Per 2 september zal ook het Nationaal Trainingscentrum in Almere naar Amstelveen verhuizen. We hebben er lang naar uitgekeken en de vorderingen van de bouw op de voet gevolgd. Het NTC en ons kantoor ademen tennis, een inspirerende werkomgeving.

Het samenbrengen van toptennis en breedtesport in het NTC in Amstelveen is een belangrijke stap voor de toekomst van tennis in Nederland. Het complex moet uitgroeien tot het kloppend hart van tennis in Nederland; één centrale locatie met alle faciliteiten die toptennissers nodig hebben om aansluiting te vinden en te houden met de wereldtop. Tevens een plek vol tennisbeleving waar toptennis (valide en invalide) en breedtetennis samenkomen. Elke tennisser of tennisfan in Nederland wil er graag (een keer) komen, voor een training, een wedstrijd, een evenement, een vergadering of kampioenschap.

Ons nieuwe adres is:
KNLTB                                 Postadres:
Bovenkerkerweg 81             Postbus 8021
1187 XC Amstelveen           1180 LA Amstelveen
 
NB. Het e-mailadres info@knltb.nl en ons telefoonnummer 088-1302600 zijn ongewijzigd.

Graag tot ziens op het NTC in Amstelveen!